top left
Sonbahar Dizisi Forumu
  Sonbahar Dizisi Forumu > Sonbahar > Bölüm Yorumları

Üye Ol!

Anketimiz: Sabiha hamile oldugunu soylicekmi?
Evet ama simdi degil. 17 60,71%
Evet hemen soylicek. 5 17,86%
Hayir soylemicek. 6 21,43%
Hayir cocugu aldiracak. 0 0%
Katılımcı sayısı: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler
Alt 12.01.09, 21:36   #1
erkanveayca

erkanveayca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 550

Standart 17.bölüm yorumları

bence harikaydi hele sabihanin nursele tokat atmasi ve yuzugu geri almasi ...farkettimki galip sanki sabihayi kursat dan kiskaniyor...

Konu erkanveayca tarafından (12.01.09 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir..
erkanveayca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.09, 22:54   #2
sait33

Üye No: 160

harika bir bölümdü bence artık dizi tamamen rayına oturmuştur bundan sonraki bölümleri az çok tahmın etmek için kahin olmaya gerek yok inş krizden etkilenip kaldırılanlar kervanına eklenmez dizinin en çok sevdiğin yeri neresi derseniz sabihanın hamile kalması bunu anacak benim gibi yetiştirme yurdunda büyüyüp çlocukluğun hayallerini bilenler daha iyi anlar
sait33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.09, 23:03   #3
gülçiçek

gülçiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 635

Smile sonbaharkolik

arkadaşlar ben yeni üyeniz benide aranıza alırsanız çok sevinirim aylardır sitenize giriyorum sogolun herşeyi öğreniyorum herşey harika sizin çalışmalarınızı çok beğeniyorum 17 bölüm harikaydı nurselden kurtulamadı gitti galip olan sabıhama oldu ama tokatı negüzel yedi hak etmişti gecesini mafetti ruhsarla kemalin arasında aşk başladı sanırım sadoda ortada kalakaldı okadın için başını belaya sokmasaydı keşke bak sabihada beyenmedi onu neyse bakalım sizin yorumlarınızı merak ediyorum
Alt 12.01.09, 23:06   #4
To0-Be

Üye No: 618

Smile 17.Bölüm yorumlari

Sizce bu bolum nasildi? bence fazla hareketli degildi, Galip-Sabiha arasinda pek bisey olmadi, ama ciftlikte cok sirindiler! tam bir aile gibi!! Nursel yine herzamanki gibi herseyi mahf etmeyi basardi, bosanma isini uzatmaya calisiyor ama nereye kadar yapabilir bunu?? Sabiha umarim soyler hamile oldugunu! Kemal ve Ruhsar ikilisi cok komiktiler bence cok yakisiyorlar! Sado ya cok uzuldum! bence hak etmiyordu boyle terkedilmeyi, o Melekte ne yapmak istiyor cozemedim oynayip birakti, peki neden sevdigini Nursele soyledi? Korumak icin birakmis olamaz cunku gayet korunuyordular! Neyse gerisi size kalmis =D

To0-Be isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.09, 02:07   #5
ızdirap

Üye No: 623

güzel bir bölümdü sabiha ve galip çok yakın olmasalarda bu bölümde yinede romantikdiler birde bence galip sabihayı kürşattan kıskanacak yavaş yavaş başladı zaten sonlarında hayırlısı
Alt 13.01.09, 09:50   #6
IŞIN

Üye No: 155

Sabihayı artık bu saatten sonra zor günler geleceği belli.Hamile kalması ortalığı iyice karıtırıcak sonuçta daha boşanmamış birisi Galip.N ekadar sevsede bu riski göze almamalıydı,Sabiha'nın kişili mükemmel ama son haftaki bölümlerde biraz abartlı geldi bana.Sabihaya'da yakıştıramadım neyse olan oldu artık
Ama bakalım bunlarla baş edebiliceklermi?Nursel şimdiden ortalığ karıştırdı bile.Sabiha'nın hamile olduğunu öğrenince daha nelerle uğraşıcak tahmin edemiyorum bile doğrusu.Sado'ya gelince ben o kadını çözemedim seviyomu neden ona tekrar döndü karışık.Ama gitmesi iyi oldu.Bakalım bu bölümde neler olucak?
IŞIN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.09, 10:47   #7
pisipisi

Üye No: 377

yine herzamanki gibi çok güzel bi bölümdü
dizide iki sahne çok etkiledi beni
1. si sabiha nın nursele attığı tokat
2. si galip in nursel le konuştuğu sahne
o nasıl bi cümleydi öyle
ben bu şirkete bi ceketle geldim bi ceketle çıkıp gitmesini bilirim nursel
süperdi iki sahnede
pisipisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.09, 12:18   #8
angell

Üye No: 99

Arkadaşlar bence güzel bir bölümdü sabiha çocuk olayını galiple mutlaka paylaşacak çünkü ruhsara çocukla ilgili kararı tek başına alamayacağını söyledi bu kararda uzatmaya gelmez zaten aldırma ihtimalide sıfır olduğuna göre o an söylemesede ruhsarın falan zorlamasıyla önümüzdeki bölüm söyleyecek.Birde gözümden kaçmayan birşey var GALİP gibi bir adama kürşat nursele şantaj için çektiği fotoları veriyor oda hiç tepki vermiyor bunlara ihtiyacım yok ne olursa olsun kullanmam demediğine göre kullanacak galiba....Boşanma işi şuan sadece 2-3 ay uzar eğer resimleri öne sürmeye kalkarsa nursel galipte elindeki kozları ortaya koyar...Sabiha'nın eline sağlık iyi vuruştu valla çok hoşuma gitti ama nursel bunun altında kalmaz sabiha daha dikkatli olmalı....Dizimizde bu tür durumları uzatmıyorlar diğer diziler gibi bir olayı 2-3 bölüme yaymadıkları için farklarını ortaya koyuyorlar iyi veya kötü bir olay olsa hemen ortaya çıkıyor bizde çatlamıyoruz.Mesela nurselin sabiha'ya şantajı uzayabilirdi ama hemen ortaya çıktı çocuk olayıda hemen ortaya çıkacak ve GALİP mutluluktan havalara uçacak fragman gelene kadar çatlıcam valla...
angell isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.09, 12:56   #9
Sezin&Erkan

Sezin&Erkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 350

güzel bir bölümdü.. tabi nursel yine yapti yapacagini seytan ya ... bu arada sado yine kala kaldi.. ama bence melek onu korumak istedi, cünkü yoksa niye desin nursele onu sevdigini?? ve umarimki haftaya söyler hamile oldugunu sabiha.. gerci söylemeyecektir.. biraz daha bekleyecektir diye düsünüyorum..
Sezin&Erkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.09, 14:22   #10
ayçam_selin

ayçam_selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 163

slm arkadaşlar kafeden giriyom gelmedi hala bilgisayr sinirden ölüyorum nese
bu bölüme bayıldım ayy ne güzelll tokattı o öyle yhaaaa bayıldım valla aferin sabihama yhaaa çok mutluyum hamile sabiham ama görüyomusunuz nurselin yaptığını gıcık birde zeynonun hareketlerine sinir ooldum yhaaa şu melek ne gıcık bir kızmış yhaaaa ruhsarda yavaş yavaş kemale aşık olmaya başladııı birde galip çok kıskançç sabihanın dikkatli olması lazımmm

sabiha galiba sölemicek hamile olduğunu off nursel of

Özlem Hocamıı Çook Seviyorum.
ayçam_selin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Etiketler: ,

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler