yaşasın...
Teşekkürler Nur-şah, ben de okuyunca mutlu oldum. Çünkü böylesi daha güzel. Galip'in bebekten şüphelenmesi için birşeylerin, bazı belirtilerin, gizli gizli de olsa Galip tarafından yakalanmış, dikkat edilmiş olması gerekli diye düşüyorum.
Zaten bir bölümde, hoşuma giden bir sahnede, hani Sabiha'nın işe döneceği ama Nursel ile Galip'in sarılmalarını kapı arasından gözetlediği ve fırlayıp gittiği, daha sonrasında Ruhsar'ın Galip'e sorunu anlattığı ama onun evinin balkonunda, onun yalan söylediğini bile bile, yüzünde saklayamadığı bir gülümsemeyle Sabiha'ya "madem problem yok, madem Nursel sorun değil, işlerini de hallettin, e o zaman yarına başlıyorsun değil mi?" diye tatlı zorlamasını, işin peşini bırakmamasını hatırlattı bana, böylesi daha güzel ve keyifli olacak bence.
Demek ki arkadaşlar, Galip Kürşat'ı kıskansa bile bizimkiler için gene hoş geçeçek bir bölüm olacak bu bölümde. Ama Kemal'in elinde ki nerden geldiği belli olmayan paralarla Ruhsar'a çiçek almış olması, onu yemeğe çıkartması, onun olmayan bir parayı kullanma girişimi, ihtimali de aklıma gelince benim canım sıkılıyor açıkcası...
Neyse ki az kaldı, bekleyeceğiz ve göreceğiz artık...
Hepinize şeker gibi bir haftasonu dilerim.