top left
Sonbahar Dizisi Forumu
  Sonbahar Dizisi Forumu > Sonbahar > Gelecek Bölümler > Gelecek bölümler ile ilgili tahminler

Üye Ol!

Seçenekler
Alt 12.01.09, 23:44   #1
Alper

Alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1

Standart 18.Bölüm tahminleri

Sabiha bebeği söyleyecek mi? Kemal ile Ruhsar ne olacak,Rıza sessiz mi kalacak? Neler olacak tahminlerinizi alalım
Alper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.09, 02:10   #2
ızdirap

Üye No: 623

gelecek bölüm pek iç açıçı şeyler beklemiyor durum vaziyet onu gösteriyor nursel yaptı yine yapacağını
Alt 13.01.09, 08:56   #3
tuğba

Üye No: 501

Standart nursel yine yaptı yapacagını biliyordum

sabiha hamile oldugun söylemez bence ahhh nursel yine sinir etti herkezi ya ruhsarın kimi sevdigini anlamadım kemali mı yoksa rızayımı seviyo????????
ya inşallah güzel olur ya sadoyada çok üzüldüm o kız sadoyu gerçekten sevmiyor
Alt 13.01.09, 10:26   #4
seliseliseli

Üye No: 624

Thumbs up selime

aslinda tahmin etmekte zorlaniyorum-ne tahmin etisem olmadi. bu benim hosuma gidiyor! bu gosteriyorki SON BAHAR dizisi hic bir diziye benzemiyor! dizinin devam etmesi icin kotu birsey olmali-nurselin yaptiklarina sasirmadim![U]
Alt 13.01.09, 10:28   #5
açelya

Üye No: 636

Talking

nursel yine belli etti kendini bence sabiha bebeği söylemicek galibe soğuk davranıcak bebeğide ruhsar azından kaçırcak galip bebeği duyunca çok sevinicek.
Alt 13.01.09, 10:44   #6
açelya

Üye No: 636

Question

pazartesiyi merakla bekliyorum. gerçektende hiç güzel şeyler olmıcak , ortalık iyice karışacak, hele birde kemal sabihanın hamile olduğunu öğrenirse kıyamet ozaman kopar.... Oyüzden galip elini çabuk tutsa iyi olur. Sabiha bebeği söylese galibin yapmayacağı şey yok ama.... umarım sabiha söyler söylemesede ruhsar ağzından kaçırır işallah...
açelya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.09, 13:17   #7
morca

morca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 504

Standart Beklentilerim, umutlarım...

Merhaba Arkadaşlar,

Bu bölüm bence keyifli bir bölümdü, yüzümde bir tebessümle izledim çoğu zaman. Ama hayat iniş ve çıkışlarla dolu elbette bundan sonra işlerin biraz karışacağını düşünüyorum bende.

Geçen bölümde tahminlerim tuttu bence diye biraz ukalalık yapayım Daha doğrusu birçok arkadaşım gibi ben de belli yerleri tutturdum diyeyim.

Nursel'in partiye katılacağını, olay çıkaracağını bekliyorduk. Ama işi tokat yiyecek hale getireceğini tahmin etmemiştim. Tokat yiyecek hale diyorum çünkü ben hep Sabiha'nın aslında çok güçlü olduğuna inanıyordum ya, o raddeye getirirse işi tokatı da yer, boynundan kopardığı kolyesini de yüzüğünü de Nursel'in elinden, yumruğundan tutup zorla alır tabii Sabiha. Bunları yapabileceğine, kendine yapılanın altında kalmayacağına inanıyordum anlamında...

Partiden Nursel'i zorla götüren, Galip'e tamam ben hallederim, sen karışıp işi daha da büyütme bakışı atıp işi ele alan Kürşat'ın, Sabiha ile Galip arasında ki ilişkiye bilerek bir zarar vermeye çalışacağı bana pek mantıklı gelmiyor. Sabiha'dan da, Galip'ten de iyilik ve destekten başka birşey görmedi Kürşat. Nursel'in de iş anlamında aradan çıkıp Galip ile ortak olmasına da sevindi elbette. Kısacası bilerek ve isteyerek değil ama güzel ve alımlı bir bayan olan Sabiha'ya elinde olmadan aşık olabilir, bunu kendi de engelleyemeyebilir diye düşündüm diziyi izlerken hep. Galip'in de başlayan kıskanç bakışlarından anlaşılacağı üzere, konu o yöne gidiyor olabilir. Ama ta ki bebeği öğrenene kadar...

Bir de Galip'in annesinin üzerine gidecekler ileri ki bölümlerde herhalde, çünkü Galip herşey de hatırlar oldu annesini bu aralar. Ayrıca annesi ile Sabiha arasında da bir benzerlik sezdim sanki fiziksel olarak bu sefer.

Nursel sağ gösterip sol vurabilmek için, herşey yolundaymış, kabullenmiş gibi yaptı olayı. Galip ve avukatları hazırlıksız yakalansın, mahkeme uzasın ve onlar en azından bu duruşmada hiç birşey yapamasın diye, farklı ve akıllı bir yol izledi Nursel. Bir sonra ki duruşmaya kadar Galip ile Sabiha'nın ellerini kollarını bağladı. Sabiha bu şartlar altında bebeği söylemeyecek ama Galip bunu elbet bir şekilde öğrenecek ve çok sevinecek. Bence burda; bebeği Galip'in öğrenmesinden çok, Galip'ten önce bebeği Nursel'in öğrenmesi problem yaratabilir. Bazı arkadaşlarımın da tahmin ettiği gibi Nursel çaresizlikten intihara kalkışabilir veya Sabiha ile bebeğine zarar vermeye çalışabilir çünkü Galip'in bebeği ne kadar isteyebileceğini, bir de bebek çıkarsa Sabiha'dan artık asla vazgeçmeyeceğini bizzat yaşadığı, yaptığı yanlışlardan dolayı da çok iyi biliyor.

Tabii bebeği Nursel'den başka Kemal'in ve Zeyno'nun da öğrenmemesi gerek boşanma olmadan ama biraz zor bence bu.

Kemal ile Ruhsar'ın araları yani yeni ilişkileri daha da dallanıp budaklanacak bu bölümde bence. Ruhsar'ın Kemal'i adam edecek tek kişi olması, o tatlı ve çok bilmiş uslubuyla " Aaaa, olur mu Kemal (Bey)...." diye çıkışıp, azarlaması ve o koca kalıplı adamın kedi gibi büzülmesi beni pek şaşırtmaz. Kemal'in ona değer vermesi, arkadaşlarının yanında, ona çiçek vermesi, kendince onu korumak için orada beklemesi, sarhoş olması falan henüz bunu kendine bile itiraf etmemiş olan Ruhsar'ın hoşuna gitmeye başlayacak sanırım. Zaten aradan Bey'ler Hanım'lar da kalktı. Kemal'e de iyi bir ders olur, belki böylelikle bir kadın ve erkek, aralarında hoşlanma olsa dahi, bütün bir geceyi aynı evde geçirirlerse illa ki birşeyler yaşanmış ya da yaşanacak demek değildir, belki bunu kafası basar biraz artık. Ben Rıza'yı daha genç olmasına rağmen yakıştıramıyorum Ruhsar'ın yanına. Yanlış anlaşılmasın adam ayırmak değil amacım ama Kemal Muhasebeci, Mali Müşavir olduğu için Eczacı olan Ruhsar'a daha uygun geliyor bana

Şu anda adını hatırlayamadığım Sado'nun güvenilmez ve ruhsuz sevgilisi, evli olmasına rağmen (ki bence sadece eskiye özlem, değişiklik istedi, aşk değildi onun bu yaptığı yani onları kurtarmak için geri dönmedi diye düşünüyorum bakalım çıkacak mı?) parasını sevdiği ama kendisini sevmediği kocasından ve onunla olan sığ ilişkisinden, monotonluktan kurtulmak için olsa gerek çocuğun hayatını tekrar kararttı, sıfırladı. Bu kadın ile Nursel'in tekrar konuşup, aralarında birleşerek bizimkilere zarar vermeye çalışacaklarını, kısmen de olsa başarılı olabileceklerini düşünüyorum üzülerek. Keşke Sado'nun yanına daha minyon, daha neşeli ve şöyle tuttuğunu kopartan yeni bir bayan karakter çıkartsalar da hayata küsmüş, aşka inancı kalmamış Sado ile onu biraz uğraştırsalar güzel olur.

Bir de Gülşen'in kocasının aradan bunca yıl geçtikten sonra ortaya çıkmasını bekliyorum, oğlunu merdivenlerden çıkarken takip eden o olabilir.

Özetle; (pardon daha önce de kısaca diye devam etmiştim ama aynı zamanda itiraf da etmiştim çok konuşur, konuştuğum gibi de yazarım diye ) Bundan sonra ki bölümde, para ve sunulabilecek imkanları farkeden Memo ve Zeyno'nun biraz şımararak uçmasını, Kemal ve ailesi tarafından da bu konuda Sabiha'ya bol bol sokuşturmalar yapılacağını tahmin ediyorum. Galip ile Sabiha'nın tüm zorluklara rağmen ilişkilerini aşklarını ama uzaktan, ama yanyana devam ettirmeye çalışacaklarını umut ediyor ve dörtbindörtyüz gözle bir sonraki bölümü bekliyorum.

Sevgilerimle,
Alt 13.01.09, 14:27   #8
ayçam_selin

ayçam_selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 163

sabiha hamile olduğunusölemicek heralde ama ruhsar ağzından kaçırarak söyleyebilirrrr böle olabilir başkada gelmiyorr aklıma beqleyip göreceğizzzzz

Özlem Hocamıı Çook Seviyorum.
ayçam_selin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.09, 15:10   #9
hici

hici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 628

Standart sana katılıyorum morca

ama bi tek kürşat hakkında ki yorumların hariç. bence oda bozacak işleri. melek de evet dedigin gibi nurselle bi şeyler yapacak.
evet banada öyle geliyor ki gülşenin kocası ortaya çıkacak ve galibin anneside etdigin tahminlerin hepsini bende tahmin etdim
inşallah güzel şeyler olur. zaten dizide her şey benim istegim gibi gidiyor. herşeyi uzatmadan ve yeni olaylarla devam ediyor hep böyle olur inşallah.
her çocuk gibi zeynoyla memoda biraz uçtular ama zeyno sabihanın kızı tez bir zamanda düzelir
Alt 13.01.09, 17:06   #10
burcu

burcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 630

Standart bi daha yazayım ddm...

sadettinin sevgilisinin bakışlarında dürüst olmayan bişeyler var:confused:
gerçi hareketiylede ispatladı..bu işin içine birazda nursel karışacak gibime geliyo:confused::confused:

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler