top left
Sonbahar Dizisi Forumu
  Sonbahar Dizisi Forumu > Sonbahar > Gelecek Bölümler

Üye Ol!

Seçenekler
Alt 22.05.09, 16:30   #11
Gökçen

Üye No: 988

Selamlar canlarım...İnanmıyorum özete falan herzaman abartıyor doğru falan da çıkmıyor çarpıtılıyor özet bence...Ahh Galip ya sana mı düştü merve'yi kurtarmak sabiha'da ne yapsın ya merve ya nursel sürekli birileri...Sabiha iyi bile bence bebeğini kaçırdığını düşündüğü biri sonuçta seni kıskandığından değil galipcim sabiha'nın siniri...Sabiha haklısın canım walla tepkinde umarım Galip'de gönlünü hemen alır da bu iş uzamaz....
Alt 22.05.09, 16:55   #12
mehmansure

mehmansure - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 587

Galipin Merveye hiç bir ilgisi yok, sadece insanlık adına getmiş olabilir. Çünki Galip Mervenin onu sevdiyini biliyor ve intiharın da bu yüzden oldugu belli. Bence ayrılık olmaz, sadece Sabiha Galipin dans etdikleri yerde onu bırakıp gitmesine üzülmüşdür. Heyecean dolu bir bölüm izliyeceyimize eminim.
Alt 22.05.09, 18:49   #13
iklil

iklil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1137

Ben hiç olumlu düşünemiyorum arkadaşlar umarım sizin dediğiniz gibi güzel bir bölüm bizi bekliyordur..
Alt 23.05.09, 13:58   #14
gülçiçek

gülçiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 635

bencede inşalah güzel bir bölüm olur ama hiç unudum yok ..
biraz üzüleceyiz özete hep bildiyimiz şeyler yazıyor.
bence nursel kendini galibin arkasına saklıyor..
bir kurtulamadı giti nurselden inşalah yurt dişina yoluyordur
galibin gercekten sinirlerini bitiren . galibin bu üzücü cinayeti nursel yüzünden yaşandiği ..bir daha gelmemek üzere yollasa anca kurtulut inşalah düşündüğüm gibidir galip bir dertden kurtulmuş olur

artık bizimde tahamülümüz kalmadı

Konu gülçiçek tarafından (24.05.09 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir..
gülçiçek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.09, 15:35   #15
ADANALI

Üye No: 1354

slm arkadaslar ben adanali bence olaylar hicte gôrûldûyû gibi deyil hani galip sabihaya bir aiyle senin yûzûnden perisan oldu diyorya ;;;;;bu sôzler merve nin babasinin sôzleri gibi gelyor bana galipte sabihaya bu sôzleri tekrarliyo bence rahat olalim sabihayla galibin aralari açilmiyor paris ten herkeze selam.
Alt 24.05.09, 15:41   #16
ADANALI

Üye No: 1354

Alıntı:
Gökçen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar canlarım...İnanmıyorum özete falan herzaman abartıyor doğru falan da çıkmıyor çarpıtılıyor özet bence...Ahh Galip ya sana mı düştü merve'yi kurtarmak sabiha'da ne yapsın ya merve ya nursel sürekli birileri...Sabiha iyi bile bence bebeğini kaçırdığını düşündüğü biri sonuçta seni kıskandığından değil galipcim sabiha'nın siniri...Sabiha haklısın canım walla tepkinde umarım Galip'de gönlünü hemen alır da bu iş uzamaz....
çok iyi sôyledin canin bencede ôzet çarpitiliyor
ADANALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.09, 23:43   #17
neslii

neslii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1101

Standart gel de çık işin içinden

allahım bir an kendimi sabihanın yerine koyuyorum sevdiğim adam da beni sevdiğini söylüyor ama bir yandan eski karısına yardım etmekten her an ayrıldığı eşinin onu çağırdığı anda yanına gitmesinden ,birde üstüne üstlük onları ayırmaya çalışan (hamile olduğunu bile bile )ortağı ve ruh hastası takıntılı ona aşık olan bir kadına yardım elini uzatmaktan vazgeçmeyen sevgili ve eş adayı ben olsam nasıl bunca şeyle başa çıkardım diye düşünüyorum gurur yapıp kendimi tamamen çekmelimiyim her şeyden uzaklaşmalımıyım sevdiğim adamdan ? yoksa kalıp savaşmalımıyım ben biraz düşüneyim çıkamıyorum içinden çünkü bu özet bu faragman kafamı allak bullak ediyor. ya aşk dizisimi yoksa gerilim filmimi seyrediyorum anlamadım bir stres bir stress anlatamam bu ne ya çin işkencesi gibiişin yoksa bir haftada yorumunu yap yok o haklı yok bu haklı senaristler ben aşk seyretmek istiyorum aşk aşkı oya gibi işlemelisiniz bence dizide ay biraz içimi döktümde rahatladım valla
Alt 24.05.09, 23:51   #18
Gökçen

Üye No: 988

Alıntı:
neslii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
allahım bir an kendimi sabihanın yerine koyuyorum sevdiğim adam da beni sevdiğini söylüyor ama bir yandan eski karısına yardım etmekten her an ayrıldığı eşinin onu çağırdığı anda yanına gitmesinden ,birde üstüne üstlük onları ayırmaya çalışan (hamile olduğunu bile bile )ortağı ve ruh hastası takıntılı ona aşık olan bir kadına yardım elini uzatmaktan vazgeçmeyen sevgili ve eş adayı ben olsam nasıl bunca şeyle başa çıkardım diye düşünüyorum gurur yapıp kendimi tamamen çekmelimiyim her şeyden uzaklaşmalımıyım sevdiğim adamdan ? yoksa kalıp savaşmalımıyım ben biraz düşüneyim çıkamıyorum içinden çünkü bu özet bu faragman kafamı allak bullak ediyor. ya aşk dizisimi yoksa gerilim filmimi seyrediyorum anlamadım bir stres bir stress anlatamam bu ne ya çin işkencesi gibiişin yoksa bir haftada yorumunu yap yok o haklı yok bu haklı senaristler ben aşk seyretmek istiyorum aşk aşkı oya gibi işlemelisiniz bence dizide ay biraz içimi döktümde rahatladım valla

Çooook haklısın canım,ben olsam sevdiğim adamın bu yaptıklarına katlanamazdım bu ne yaaaa şefkat abidesi galip beyimiz ama bi tek sabihaya uğramıyor niyeyse....Bu kadar da olmaz ama tv başında bakışlarından eridiğim galip'e ne oldu,fragmanda sabihanın gözlerine bakan galip'i görünce nasıl bakıyor öyle yaaa aşık bir adam böyle nasıl bakar.......Senaristlere diyecek bişey bulamıyorum artık Galip'i ne hale getirdiler...
Gökçen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.09, 13:03   #19
iklil

iklil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1137

Alıntı:
neslii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok haklısın valla evet bence de oya gibi işlemeliler dizimizde aşkı diğer dizilerden farkıda bu olmalı zaten....Bekliyoruz umutla
iklil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.09, 13:29   #20
asi44

Üye No: 731

Unhappy

Kişiliksiz ve bence pasif bir insan olan sado ne yapabilirki .Galip çok büyük bir vijdan azabı çekecek merve ile ilgili ortaklığı bozmayacak ve sabiha ile ipler kopabilir Kürşat çok büyük bir belaya ve çamura saplandı şantaj bakalım nasıl çıkacak işin içinden

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler