top left
Sonbahar Dizisi Forumu
  Sonbahar Dizisi Forumu > Sonbahar > Sonbahar

Üye Ol!

Seçenekler
Alt 02.06.09, 22:10   #1
darice

darice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 54

Standart 37. bölüm tokat sahnesi

Kesinlikle ve kesinlikle çok gereksiz bir sahneydi. Bence diziye her bölümde saçma sapan heyecan katmaya çalışarak izleyici kitlesini kaybedecek dizi. Mantık olmayan senaryolar, sadece reyting kaygısı taşıyarak yapılan bölümler izliyorum son bölümlerde. Bu dizilerin toplum üzerindeki etkisinide düşünerek daha dikkatli yazılmalıdır.
darice isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.06.09, 23:16   #2
mamiş

mamiş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 944

tokat sahnesini anlamış degilim hala.haklıydı sabiş.bencede gerksiz bir sahneydi.diziye bişey katcaklar diye karekter üzerinde oynuyorlar.ewet bazı sahneler mantıksızdı.mesela TOKAT sahnesi..reyting içinse eger bence birazda izliyiciyi düşünmeleri gerek.senaristin.seneryo son bölümlerde inşallah bizlerde şok etkisi yaratmaz diyorum..iyi geceler...

bu ask yarıda kalamaz...

sonbahar bitmemeli...
mamiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.06.09, 23:25   #3
aycamerkan72

aycamerkan72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 649

evet bencede tokat sahnesi mantiksiz ve anlamsiz böyle bi sahneye erek yoktu

aycamerkan72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.06.09, 23:58   #4
ErkanımM

ErkanımM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1361

ya arkadaşlar tmm o tokat olmamalıydıı ama sabiha da ne diodu ölee keremidee çocuklarıda alıpp evindendee hayatındanda çıkıcaz dioo düşünün bii ve galibede biraz hak verinn belkii zeynoyla memoyuu alabilir amaaa keremi alamaz galibinn yetkisi olmadannn ama tabikii o takat agırr kaçtıı ama sanki sabiha hakketmiştii yanlışş anlamayınn şiddeti onayladıgımdan deill.....ama hepp galibi suçluyoruzz ben galibin bakışş açısından bakınca glibidee hak veriyorumm siz nasıl düşünürseniz düşünün hepiniz sabihaya hak veriyosunuzz bi tokat içinn ama galibede hak verin bence........

Sezin Akbaşogulları ( AskımM... )
ErkanımM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.09, 08:21   #5
galipaşığı

Üye No: 903

Alıntı:
galibimm::)) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaşlar tmm o tokat olmamalıydıı ama sabiha da ne diodu ölee keremidee çocuklarıda alıpp evindendee hayatındanda çıkıcaz dioo düşünün bii ve galibede biraz hak verinn belkii zeynoyla memoyuu alabilir amaaa keremi alamaz galibinn yetkisi olmadannn ama tabikii o takat agırr kaçtıı ama sanki sabiha hakketmiştii yanlışş anlamayınn şiddeti onayladıgımdan deill.....ama hepp galibi suçluyoruzz ben galibin bakışş açısından bakınca glibidee hak veriyorumm siz nasıl düşünürseniz düşünün hepiniz sabihaya hak veriyosunuzz bi tokat içinn ama galibede hak verin bence........
Arkadaşım bende öyle düşünüyorum, tamam görmeyi asla hayal bile etmeyeceğimiz, bizim her coğrafya'da beğenilen erkeğimize yakışmayan hele de güzeller güzelimize hiç yakışmayan bir sahneydi. Ama dizi aslında gerçek hayatı fazlasıyla yansıtıyor. Galip Merve'nin babasının ölmesini içine yediremedi, yediremezde, ayrıca kendisi hep Merve den uzak durmaya çalıştı, yüz vermedi kendince. Müthiş bir vicdan azabının pençesinde Galip. üstelikte annesinin yasını bile tutamadı, Yalısını, annesinin , alışık olduğu hayat düzenini, güvendiği insanları bir anda kaybetti, nereye adım atsa bir kötülüğe katlanmak zorunda kaldı. Sabiha'yı keybetme korkusu yaşadığında sizi hiç birakmayacağım demişti daha anlayışlı olabilirdi bir arkadaşın dediği gibi çocukları, Sabiha'yı alıp yurt dışına bile gidebilirdi. Ama erkekler böyledir, sıkıntıya gelemezler yalan dolana gelemezler, o anda Sabiha'ya lütfen bana destek ol dedi sabretti ama Sabiha giderim deyince dayanamadı artık. Tamam dayanamaması tokat atmasını haklı göstermiyor ama ip koptu orada işte, sonuçta o da bir insan ve de erkek...Sabiha aslında Galibe daha yumuşak davranarak onu daha çok uzak tutabilirdi diğer kadıncıklardan)Ama tabi Sabiha da olağanüstü sabırlı davrandı çoğu yerde, bravo diyorum ona..

Yani bence Galibe de hak verelim, tokat asla onaylanacak bir şey değil hele de Sabihamıza. Ama onlarda insan ve karşılıklı hata yapıyorlar ve bu hatalarda hep çevrelerinin eseri oluyor zaten bir türlü kendi kendilerine kalamadılar ki...

Sevgiyle kalın..
Alt 03.06.09, 11:55   #6
evşen

Üye No: 1131

Standart Can Sıkıcı Ve Gereksiz Bir Sahne

Sabiha o tokadı hak etmedi hep diyorum kendine çok sıkıntılar
çektiren Nursele dayak atmayan Galip Sabihaya tokat attı.Çok
gereksiz bir sahneydi bence
Alt 03.06.09, 13:46   #7
ayçam_selin

ayçam_selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 163

galipin içindekileri anlıyoruz vicdan azabı çekiyor.tamam ama bu sabihaya aşık olduğu kadına tokat atması çok yanlış.sabiha o kadar dayandı.onu daha kaç kadınla paylaşabilirdiki.bağırsaydı çağırsaydı ama o tokat olmaması gerekiyordu.hele sevdiği aşık olduğu kadın o ya.herkez diyor nursele bile atmadı sabihaya attı ya.sevdiği deliler gibi aşık olduğu kadın.!birde üstüne üstün yazıklar olsun dedi ya tokatı attık sonra asıl ona yazıklar olsun
ama sabiha^mm ne yaptı aşık olduğu adamı affetti.

Özlem Hocamıı Çook Seviyorum.

Konu ayçam_selin tarafından (03.06.09 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir..
ayçam_selin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.09, 13:58   #8
merve@nur

merve@nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 896

Standart hemen affettimi

arkadaşlar 37.bölümde galip sabihaya o kadar okkalı bir takot atmıştıki hayla teysirindeyim yani peki sabiha galibi nasıl olduda bu kadar çabuk affetti bence bunda bi iş var yani galip o kadar başına iş açanlara bi tokat atmadıda sevdiğine bu kadar kolay bi şekilde tokat attı ama zaten oda fragmanlarda görüldüğü gibi sanırım vicdan azabı çekiyor ama o tokatı atmamalıydı vede sabiha onu bukadar çabuk affetmemeliydiyani biraz galibi süründürmeliydi naz yapmalıydı
benim fikrim böyle ya sizce ben haklımıyım yadasizin fikirleriniz nasıl merak ediyorum
GALİPSABİHA
AŞKLA DOLSUN

merve@nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.09, 14:08   #9
mamiş

mamiş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 944

arkadaşım bunlar ayrı kalamazlar.bunu hepimiz biliyoruz.sabiş galibi çok seviyo merak etme sabiş galibi affetmiştir.ama galip vicdan azabından nasıl kurtulcak orasının bilmem.ben biliyodum zaten sabiş affedecek beliydi .bana kalırsa biraz bence bir süre affetmemeliydi gibi.galip hatasını anlayana kadar ama sezon finali yaklaştı.artık bi güzel bölümle sezona veda edecek .......
mamiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.09, 14:10   #10
ayçam_selin

ayçam_selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 163

bende şaşırdım fragmanı görünce.ama bence o güzel sahneler 39.bölümden olabilirtam sabiha galipi bulduğunda bu bölüm bitebilir diye düşnüyorum.ama dediğin gibi sabihanın hemen affetmesine bende şaşırdım
ayçam_selin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler