Arkadaşım bende öyle düşünüyorum, tamam görmeyi asla hayal bile etmeyeceğimiz, bizim her coğrafya'da beğenilen erkeğimize yakışmayan hele de güzeller güzelimize hiç yakışmayan bir sahneydi. Ama dizi aslında gerçek hayatı fazlasıyla yansıtıyor. Galip Merve'nin babasının ölmesini içine yediremedi, yediremezde, ayrıca kendisi hep Merve den uzak durmaya çalıştı, yüz vermedi kendince. Müthiş bir vicdan azabının pençesinde Galip. üstelikte annesinin yasını bile tutamadı, Yalısını, annesinin , alışık olduğu hayat düzenini, güvendiği insanları bir anda kaybetti, nereye adım atsa bir kötülüğe katlanmak zorunda kaldı. Sabiha'yı keybetme korkusu yaşadığında sizi hiç birakmayacağım demişti daha anlayışlı olabilirdi bir arkadaşın dediği gibi çocukları, Sabiha'yı alıp yurt dışına bile gidebilirdi. Ama erkekler böyledir, sıkıntıya gelemezler yalan dolana gelemezler, o anda Sabiha'ya lütfen bana destek ol dedi sabretti ama Sabiha giderim deyince dayanamadı artık. Tamam dayanamaması tokat atmasını haklı göstermiyor ama ip koptu orada işte, sonuçta o da bir insan ve de erkek...Sabiha aslında Galibe daha yumuşak davranarak onu daha çok uzak tutabilirdi diğer kadıncıklardan

)Ama tabi Sabiha da olağanüstü sabırlı davrandı çoğu yerde, bravo diyorum ona..
Yani bence Galibe de hak verelim, tokat asla onaylanacak bir şey değil hele de Sabihamıza. Ama onlarda insan ve karşılıklı hata yapıyorlar ve bu hatalarda hep çevrelerinin eseri oluyor zaten bir türlü kendi kendilerine kalamadılar ki...
Sevgiyle kalın..