top left
Sonbahar Dizisi Forumu
  Sonbahar Dizisi Forumu > Sonbahar > Gelecek Bölümler

Üye Ol!

Seçenekler
Alt 11.09.09, 11:20   #11
ceylin

ceylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1537

arkadaslar gorundugu gıbı dızımız bu oynuyacak bolumde eskı halıne donuyor..........bu bolumde bızı buyuk heyecanlar beklıyo....ben demıstım zaten ılk bolume gore daha ıyı olacak dıye.....ılk bolumde cok kopuktu ama bu bolumde hersey yerıne oturuyo....merakla beklıyorum....
Alt 11.09.09, 11:29   #12
ecemir

ecemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1597

CEYLİN arkadaşım sana katılıyorum...
Dizimiz yavaş yavaş eski heyecanını vericektir.Daha önce bir yorumumdada söylemiştim hiçbir dizi 2.sezona mükemmel başlamamıştır...

ecemir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.09, 11:57   #13
mehmansure

mehmansure - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 587

Çok heycanlı bölüm olucak. Galipi ve Sabişi kıskanclık içerisinde görmek bana çok hoş gelir. Şimdi meraktan çatlıycam, acaba Galip Sabihaya yaklaşıcak mı, kıskandığını belli edecek mi???
Alt 11.09.09, 13:56   #14
hici

hici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 628

Özete bakılırsa her şey benim istediğim gibi olucak Sabiha tarafta.Bir ohh çekeyim. Galip'in Sabiha'nın yanın da birini görmesi bence tam zamanında oldu.Böylece hata yaptığını daha çabuk anlar.

Neden? Galip istediği kişiyle arkadaşlık yapacak Sabiha'da ona bakıp acımı çekecek.Bence Galip efendi büyük bir cezayı hakketdi.En büyük cezada Sabiha'nın yanında ona aşık olan birini görmesi.Mustafa bey nasıl kişiliğe sahip orasını tam bilemem onu daha tanımadık doğru dürüst ama,asil bir ailenin oğlu olduğu belli.
Buda Galip için ders olur.
Erdal Galip'in işlerinin kötü gitmesine sebep olucak tahminimce.İflasa kadar sürükleye bilir.
Sana iyimi olsun Galip kötümü olsun bilmiyorum. Gerçek olan dostlarının yerine Erdal gibi birini tercih edersen öyle olur.
Diğer tarafta da üzülürüm öyle bir şey olursa.O yerlere gelmek Galip için hiçde kolay olmamış.inşallah Erdal okadar ileri gidemez fark edilir.

Ruhsar ve Rıza'nın Eda'yı araştırmak istemesi bence iyi fikir böylece onun kim olduğunu öğreniriz.
Zaten o kadında bir şeyler olduğu belli. Gelir gelmez Galip'e aşık oldu.
Normal insan kucağında bir bebeğinin olduğunu görüpte öyle kaptırırmı kendini?Üstelik daha Galip'i tanımıyordu bile.
Hatda 40 bölümün son sahnesinde Galip ve Sabiha'nın bir birine olan bakışlarından muhakkak anlamışdır ne kadar aşık olduklarını. Benim zannimce Eda bilerek ve isteyerek bu aşka atlıyor.Er yada geç Galip eski haline döner o da Nursel gibi alır ağzının payını.

Zeyno'un Galip'i tiyatroya çağırmak istemesi bence planlı olmuşdur.Bir şeyler düşünüyor yine bizim akıllı kızımız.

Bu bölüm diğer son bölüme göre daha heyecanlı olucak.
Olması da gerekiyor aksi takdirde dizimiz geçen bölüm gibi mantıksızlıklarla devam ederse çok yakın zamanda Son Bahar'ı bir daha izleyemeyeceğiz arkadaşlar.

İnşallah bundan sonra ki bölümler daha düzgün şekilde ilerler.
İzleyip görücez artık.

Hepinize iyi hafta sonları.

Konu hici tarafından (11.09.09 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir..
hici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.09, 16:05   #15
merve@nur

merve@nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 896

ohh iyiolmuş galibe kıskan sın çatlasın emii sen sabihayı terk edersin he olanlarada katlanacaksın işte

merve@nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.09, 16:09   #16
ErkanımM

ErkanımM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1361

özet süper galibin gelmesi falan çok güzel kıskançlıkların olması aşk yeniden doguyo demek...bu bölüm güzel ve heycanlı olcak..eski sonbahar yerine geldi.. ooh beaaa...

Sezin Akbaşogulları ( AskımM... )
ErkanımM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.09, 16:41   #17
mamiş

mamiş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 944

Alıntı:
hici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Özete bakılırsa her şey benim istediğim gibi olucak Sabiha tarafta.Bir ohh çekeyim. Galip'in Sabiha'nın yanın da birini görmesi bence tam zamanında oldu.Böylece hata yaptığını daha çabuk anlar.

Neden? Galip istediği kişiyle arkadaşlık yapacak Sabiha'da ona bakıp acımı çekecek.Bence Galip efendi büyük bir cezayı hakketdi.En büyük cezada Sabiha'nın yanında ona aşık olan birini görmesi.Mustafa bey nasıl kişiliğe sahip orasını tam bilemem onu daha tanımadık doğru dürüst ama,asil bir ailenin oğlu olduğu belli.
Buda Galip için ders olur.
Erdal Galip'in işlerinin kötü gitmesine sebep olucak tahminimce.İflasa kadar sürükleye bilir.
Sana iyimi olsun Galip kötümü olsun bilmiyorum. Gerçek olan dostlarının yerine Erdal gibi birini tercih edersen öyle olur.
Diğer tarafta da üzülürüm öyle bir şey olursa.O yerlere gelmek Galip için hiçde kolay olmamış.inşallah Erdal okadar ileri gidemez fark edilir.

Ruhsar ve Rıza'nın Eda'yı araştırmak istemesi bence iyi fikir böylece onun kim olduğunu öğreniriz.
Zaten o kadında bir şeyler olduğu belli. Gelir gelmez Galip'e aşık oldu.
Normal insan kucağında bir bebeğinin olduğunu görüpte öyle kaptırırmı kendini?Üstelik daha Galip'i tanımıyordu bile.
Hatda 40 bölümün son sahnesinde Galip ve Sabiha'nın bir birine olan bakışlarından muhakkak anlamışdır ne kadar aşık olduklarını. Benim zannimce Eda bilerek ve isteyerek bu aşka atlıyor.Er yada geç Galip eski haline döner o da Nursel gibi alır ağzının payını.

Zeyno'un Galip'i tiyatroya çağırmak istemesi bence planlı olmuşdur.Bir şeyler düşünüyor yine bizim akıllı kızımız.

Bu bölüm diğer son bölüme göre daha heyecanlı olucak.
Olması da gerekiyor aksi takdirde dizimiz geçen bölüm gibi mantıksızlıklarla devam ederse çok yakın zamanda Son Bahar'ı bir daha izleyemeyeceğiz arkadaşlar.

İnşallah bundan sonra ki bölümler daha düzgün şekilde ilerler.
İzleyip görücez artık.

Hepinize iyi hafta sonları.
tamamen katılıyorum.aynen benim düşüncelerim hicran abla.dizimiz ilk heycanın almaya başlıyo.ohh galip bey kıskan sen sabihayıı neymiş sabihadan vazgeçmek.galip sbaihayı kıskansın çok hoş olur bende tv başında bii kahkaha atıyım.olsun pişman bakalım galip bey.ne olursa olsun bir birleirnden vazgeçemiyolar.şimdiden çok meraklandım..

bu ask yarıda kalamaz...

sonbahar bitmemeli...

Konu mamiş tarafından (11.09.09 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir..
mamiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.09, 19:42   #18
PARLATAN

Üye No: 760

Değerli arkadaşlarım,

Özet bilgilerden ve fragman görüntülerinden anlaşıldığı kadarıyla yine yanlış anlaşılmalar ve kıskançlıklar yaşanacağını anlıyoruz.

Bu arada Sevgili Rhino'nun güzel ve isabetli yaklaşımına ve Sevgili Hici'nin Galip'e ders verircesine şirin çıkışlarına ben de katıldığımı belirtmek isterim. Dizimizin aynen ilk sezonun benzer kurgusu fakat farklı görüntüleriyle yine heyecan ve sıkıntılar yaşatacağı kesin !!!

İnşallah geçen sezondan farklı olaylar, ilginç ama mantıklı güzel duygu dolu, heyecanlı görüntüler ve konular olur da yine zevkle izleriz.

Özete göre komşu bayan'ın Galip'e yaklaşımı, ondan hoşlanması normal olmasının yanısıra Sabiha'nın Mustafa Bey'e bakışı da Galip'den farklı olamaz zaten ..Daha önce bu tür sahneler zaten yaşadığımız için biraz da sevdalıların kendi başlarına farklı şeylerin gelmesiyle birbirlerinin değerlerini anlama anlamında hikaye edilmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum.

Örneğin düğünde Galip'in yaralanması, Sabiha'nın aşkına çırpınışı çok daha güzel ve heyecanlı olmaz mıydı? Bu arada Nursel'e ne olduğunu ben öğrenemedim. Hastanede mi, hapishanede mi???

Sabiha bölümlerin devamında eğer Mustafa Bey'e sıcak bakar da evlenirse herşeye rağmen o büyük aşka ihanet etmiş olur. Galip için de aynı şey söz konusu...

İyi akşamlar dilerim.
Alt 11.09.09, 23:10   #19
esya

Üye No: 1611

ya yetr brişsınlar dizyi her afta heycanl beklerdım sımd cok sıkıcı oldu galip cok deişk davranıor her lafı bırbrlerine söylerlerdi simdi ise bir lafa kusstuler oldu senarist feln mı deişti ayrıca barştıklrındada dizi bitmez işallah ve reytıngler dusuor bu işin sonu nereye gıdıor

Konu esya tarafından (11.09.09 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir..
esya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.09, 12:29   #20
duygu

duygu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 894

sabiha ve galip birbirlerini kıskanmaya başlayacaklar
erdalın yaptığı plan iyi işkliyor galip işi kaybediyor

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler