Değerli arkadaşlarım,
Özet bilgilerden ve fragman görüntülerinden anlaşıldığı kadarıyla yine yanlış anlaşılmalar ve kıskançlıklar yaşanacağını anlıyoruz.
Bu arada Sevgili Rhino'nun güzel ve isabetli yaklaşımına ve Sevgili Hici'nin Galip'e ders verircesine şirin çıkışlarına ben de katıldığımı belirtmek isterim. Dizimizin aynen ilk sezonun benzer kurgusu fakat farklı görüntüleriyle yine heyecan ve sıkıntılar yaşatacağı kesin !!!
İnşallah geçen sezondan farklı olaylar, ilginç ama mantıklı güzel duygu dolu, heyecanlı görüntüler ve konular olur da yine zevkle izleriz.
Özete göre komşu bayan'ın Galip'e yaklaşımı, ondan hoşlanması normal olmasının yanısıra Sabiha'nın Mustafa Bey'e bakışı da Galip'den farklı olamaz zaten ..Daha önce bu tür sahneler zaten yaşadığımız için biraz da sevdalıların kendi başlarına farklı şeylerin gelmesiyle birbirlerinin değerlerini anlama anlamında hikaye edilmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum.
Örneğin düğünde Galip'in yaralanması, Sabiha'nın aşkına çırpınışı çok daha güzel ve heyecanlı olmaz mıydı? Bu arada Nursel'e ne olduğunu ben öğrenemedim. Hastanede mi, hapishanede mi???
Sabiha bölümlerin devamında eğer Mustafa Bey'e sıcak bakar da evlenirse herşeye rağmen o büyük aşka ihanet etmiş olur. Galip için de aynı şey söz konusu...
İyi akşamlar dilerim.