Zeyno’nun tiyatro oyununda Mustafa ile Sabiha’yı bir arada ve samimi bir şekilde gören Galip, kendini tutamaz ve apar topar orayı terk etmeye kalkışır. Uzun bir aradan sonra bu ilk karşılaşma ikisi içinde oldukça zor olmuştur.
Zafer, Eda’ya iyice kapılmıştır. Bulduğu her fırsatta genç kadına yaklaşmaya çalışan Zafer, Eda’dan beklediği karşılığı alamadığı için sürekli hayal kırıklığına uğramaktadır. Galip ise en yakın arkadaşını mutlu edebilmek için onları bir araya getirmeye çalışıyordur ama Eda bu anları aslında sadece Galip ile geçirmek istiyordur.
Kemal’in iş yerinde farkında olmadan yaptığı bir hata tüm dengeleri değiştirecektir. Ruhsar’la olan evliliğini, Sabiha’nın hayatını, hatta Galip’e bile etki edecek değişiklikler arka arkaya gelecektir.
Tüm bu karmaşalar yaşanırken, Galip ile Sabiha tekrar bir araya gelecektir. Peki, buna ne sebep olacaktır? İkisinin de tahmin edemeyecekleri bir olay hayatlarına bir anda inecektir…
inanmıyorum galip ve sabihayı birleştirecek diyorr şuan uçuyorum uçuyorr ay canlarım ya barışacaklar demek bence sebeplaride keremimiz olucak kesin hastalanıcak vede bunlar birleşecekk ayyy çok merak ettim şimdii acaba kemalin yaptığı yanlışlık nede galibe kadar dayanıyor çok heycanlı bir bölüm geçiricezz yaşasın heycan ve aşk yine birarada başka ne isteyelimki sadece reytiglerin düzelmesi dışında ayrıca kadir abi sana da çok tşşkür ederim bu güzel haberi bizlerle paylaştığın için
Konu merve@nur tarafından (25.09.09 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir..
ay yhaa özet süperr galiple sabiha birleşecek dioo inanmıyorum...ohh beaa sonunda...pazartesi hadi yhaa çabuk gel.....kadirr abi süpersin yhaa çok tşk......
Arkadaşlar moalinizi bozmak istemem ama "tekrar biraraya geleceklerdir" yazıyor, birleşecekler değil.. Bunu anlamak istediğimiz gibi anlıyoruz doğal olarak..İşallah yanılıyorumdur, çok merak ettim heyecanlı bir bölüm olacak sanırım...Kerem hastalanacak ve bir şekilde Galip te karışacak sanırım Sabiha'nın telaşına, ama nasıl olacak?
Zeyno’nun tiyatro oyununda Mustafa ile Sabiha’yı bir arada ve samimi bir şekilde gören Galip, kendini tutamaz ve apar topar orayı terk etmeye kalkışır. Uzun bir aradan sonra bu ilk karşılaşma ikisi içinde oldukça zor olmuştur.
Zafer, Eda’ya iyice kapılmıştır. Bulduğu her fırsatta genç kadına yaklaşmaya çalışan Zafer, Eda’dan beklediği karşılığı alamadığı için sürekli hayal kırıklığına uğramaktadır. Galip ise en yakın arkadaşını mutlu edebilmek için onları bir araya getirmeye çalışıyordur ama Eda bu anları aslında sadece Galip ile geçirmek istiyordur.
Kemal’in iş yerinde farkında olmadan yaptığı bir hata tüm dengeleri değiştirecektir. Ruhsar’la olan evliliğini, Sabiha’nın hayatını, hatta Galip’e bile etki edecek değişiklikler arka arkaya gelecektir.
Tüm bu karmaşalar yaşanırken, Galip ile Sabiha tekrar bir araya gelecektir. Peki, buna ne sebep olacaktır? İkisinin de tahmin edemeyecekleri bir olay hayatlarına bir anda inecektir…
kadir abicim tşk süperisn her zaman ki gibi..son pragrafda bir araya gelme diyo ama nasıl gelme.fargmbda sabiha düşündüyodu galipde ayrıca......tahmine demeyecegi olayda kerem bebek
Konu mamiş tarafından (25.09.09 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir..
onları bir araya getiren şey tabikide kerem olur..
ama kemalin nasıl bir hata yaptığını tahmin edemiyorum...
bütün herkesin hayatını etkileyecğei ne olabilirki
kadir bu sevindirici özet için sagol, güzel bir bölüm bizleri bekliyor anlaşılan yalnız prağmanda galip sabihaya yaklaşmak istiyor ama sabiha pek razı değil gibi bir sahne vardı işallah senin dediğin doğru cıkar......
galibin dayanamayacağını hepimiz biliyorduk bu kulağa hoş geliyor ben en çok şu kemalin yaptığı hatayı merak ediyorum ki nasıl olurda herkesin hayatını etkiliyor galibin bile merak içindeyim sabiha ile galip bir arada olacak deniyor buda kesin kerem için olacak ve bundan sonrada hiç ayrılamayacaklar gibime geliyor tabi eda aralarını bozmazsa
kemalin yaptığı hata ile ilgili okul kapatılırda eğer işsiz kalırlarsa ?yada keremin sağlığı ile ilgili bir operasyon için bir araya gelip görüşme yapabilir sabiha. bu olaylar zinciri galibide etkileyecek birşeyse madem bu mervenin abisinin intikam oyunlarından biri de olabilir.sanırım serüven şimdi başlıyor.dizinin devamlılığı açısından bence galip ve sabihanın görüşmeleri daha ilgi çekici oluyor onları birlikte olmasalarda aynı karede yan yana görmekte yetiyor
__________________ SonbaharDizisi.Biz :heart::heart:devlerin aşkı büyük olur:heart::heart: