oh be nihayet evleniyorlar ama keşke final olmasaydı biraz da mutlu hallerini görseydik canlarım ya bu dizi asla unutulmaz bi dizi bitmeseydi daha iyi olurduuu yaaa of. OLSUN ONLARIN MUTLU OLMASINI GÖRMEK BENİ RAHATLATIYOR .....
__________________ aşkın açtığı yaraları aşktan başka ne onarabilir ki........
ve final güzel bir son memoda gelmiş sabiham ne de çok sevindi öyle çığlık attıbittiği için çoooooooook üzgünümama eminim ki hiç birimizin aklından silinmicek bir final olucak.o gülümsemeler benim ancak teselli edebiliyor...
SİZİ ŞİMDİDEN ÇOK ÖZLÜYORUM.SİZSİZ NASIL GEÇECEK BU GÜNLER HİÇ BİLMİYORUM TEK BİLDİĞİM SİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖZELDİNİZ.SİZ EKRANDA BİZİ TERKETTİNİZ AMA BİZLER HİÇ TERKETMİCEZ HEP SİZİNLE OLUCAZ.
güzel bir final olacak içimizden geldiğince eğlenmeye çalışalım bunu kaçımız başarabileceksek
inanın ki ağlayarak yazıyorum.çok duygulandım harfleri zor seçiyorum.Nasıl kıydılar .star tv batarmıydı sonbaharı kaldırmasaydı.pazartesi finali izledikten sonra 1 dakika içinde star tv yi televizyonumdan sileceğim.Ayrıca Sonbaharın oyuncularına çok teşekkür ediyorum bize bu güzelliği yaşattıkları için onlar bu kadar güzel oynamasalardı severmiydik bu kadar.hepsini ayrı ayrı kucaklıyorum.yolları açık olsun inşallah.Allah korusun onları.Hepsini çok seviyorum.Sonbaharın yerini hiçbirşeyle dolduramam.hayatımda ilk kez bir diziden böyle etkilenmiştim.
nihayet evlendiler ama finalle beraber.bende zaten tv izlemiyordum.ir tek sonbahar için tv açıyordum şimdi oda bitti.45 bölüm boyunca bana verdiği heyecan,mutluluk,aşk,duygusallık ve hayaller için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Ayrıca bu sitede heyecanla diziyi beklerken bize fragmanları hazırlayan sanırım alper di.sonsuz teşekkürler.buraya kadarmış ama en azından finalde mutlu sonu görmekte çok güzel olacak.