top left
Sonbahar Dizisi Forumu
  Sonbahar Dizisi Forumu > Sonbahar Multimedya > Sonbahar Dizi Fragmanları

Üye Ol!

Seçenekler
Alt 15.01.09, 08:30   #1
rhinokurt

rhinokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 82

Wink Son Bahar 18.Bölüm Fragmanı

Alternatif link

rhinokurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.09, 10:27   #2
gülçiçek

gülçiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 635

Standart yine güzel bir bölüm bizleri bekliyo

sabihanın bebeği söylediğini sanmiyorum çünkü hemen sabihanın boynuna atlardı galip ama söylemeye çalışıyor sanki sabihanın yüzünde heyecan var serdarla nursel gene galibe pilan hazırlıyolar galibin yanına geldiyine göre kürşat birşeye canı sıkıldı sinirli gülşen ablaya üzüldüm ya kemal duyarsa kıyamet kopar alır onu işten kemal neden ağlıyo açaba elindekileri görünce şok oldu ama negüzel çiçekler almiş ruhsara aferim ona kadın ruhundan anlıyomuş demekki semeye başladım kemali galip sonunda güzel birtelefon olıyo yüzü gülüyo kafalarda hep soru işareti inşalah galiple sabiha hep öyle gülerler offffffffffff gelbe pazartesi gel galip :heart:sabiha
Alt 15.01.09, 11:59   #3
defne_81

defne_81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 342

inşallah bu bölümde bebeği söyler.galip çok sinirli duruşmadan dolayı,avukatlarla konuşurken.nursel ve serdarın yine planları var.yaaaa gülşene çok üzüldüm.işini çok seviyodu.şimdi nolcek.galiba anlatıyo kemale.kemal ağlıyodu galiba,banamı öle geldi.kürşat sabihaya çok dikkatli bakıyo,sabihaya ilgi duymasından korkuyorum.sabihayla galip iyiler.yüzleri gülüyodu.inşallah iyi bir bölüm olur.
defne_81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.09, 13:22   #4
Sezin&Erkan

Sezin&Erkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 350

himm acaba bu sefer söyliyecekmi?? gerci son sahnede gülümsüyordu.. ama bence bu sefer söylemedi.. cünkü yoksa cook heyecanlanirdi.. bu arada kemal acaba neye üzüldü foto bakiyordu galiba bir zarfin icinden cikan.. hadi hayrilsi.. paylasim icin tesekkürler..
Sezin&Erkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.09, 14:52   #5
rhinokurt

rhinokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 82

Alıntı:
sabihakolik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gülşen ablaya üzüldüm ya kemal duyarsa kıyamet kopar alır onu işten
Kaptan önceki bölümlerde Galip'e Gülşeni eve aşcı olarak alın lokantada perişan oluyor kadıncağız demişti ya. Belkide buna zemin hazırlamak için bu hafta böyle bir saldırı oldu.
Bu arada Gülşen eline geçireceği tava gibi bir cisimle bu adamın haddini bildirecektir.
rhinokurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.09, 23:35   #6
fairly

fairly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 482

evet rhinokurt ben de senin gibi düşünüyorum.Bu arada önceden de söylediğim gibi Sabiha'ya dalgalı saç daha çok yakışıyor..ve ilk defa Sabiha'yı koyu renk rujla gördüm(parti akşamında),ama çok hoştu doğrusu,makyajlı hali daha güzel bence.
Alt 16.01.09, 10:25   #7
gizemerkan

Üye No: 206

mersi fragman için

MEHMETAKİF ALAKURT VE BEN GİZEM 23/06/2009

DÜN BÜYÜK BULUŞMA OLDU
gizemerkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.09, 11:02   #8
angell

Üye No: 99

Bence sabiha bebişi söylüyecek çünkü saklarsa galip'e haksızlık etmiş olur...Tabi fragmanda bunu göstermezler geçen fragmanda çok gizemliydi araları açık gibi duruyordu ama çok mutluydular...Hem bizim dizimizin diğerlerinden farkı olayların sündürülmeden aynı bölüm içinde gün yüzüne çıkması....
Fragmanda dikkatimi çeken galip'in son perdedeki gülümsemesi çok mutluydu sanki bebek olayını daha önceden duymuş gibi geldi...
Kemal'in elindekilerde foto değil para ne parası acaba taksidemi unuttu biri acaba yada başka birşey var o işte...
Kemal'in ağlama sebebi bence Gülşen'in kocasından haber çıktı ve bunu ona açıklamaya çalışıyor...
Nursel'e dikkat ettiyseniz serdar'la buluştuğunda üzerinde mahkemede giydiği kırmızı kostüm var demekki; mahkemeden önce sahilde düşünüyordu ya bence serdar'a gitti ve aklı ondan aldı avukatı azledip mahkemeyi uzattı ve çıkışta serdarla buluştu belkide nursel'in avukatlığına soyunacak ve galip'le pazarlığa oturacak...
Son sahnede galip mutlu ama üzerindeki kıyafet yine mahkemeden haber geldiğinde ki kıyafet bu haber üzerine bu mutluluğun sebebi bebişten başka ne olabilir ki...
Yeni bölümü merakla bekliyorum düğümler ancak ozaman çözülecek...
angell isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.09, 11:14   #9
hici

hici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 628

mrb arkadaşlar.aklıma bi şey geldi belkide bu para gülşenin kocasıyla ilgili bir şeydir.kemal abinin aglaması falan hepsi bir birine baglantılı.
galibin gülümsemesi bence bebekle ilgiki değil.bebegini oğrenince bence daha mutlu bir ifade vericek bakalım fragmanda her şey okadar karışık ki çözmek biraz zor.
aslında özet çıktıysa ona görede yorum yapıla bilir
Alt 16.01.09, 12:02   #10
angell

Üye No: 99

Alıntı:
hici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mrb arkadaşlar.aklıma bi şey geldi belkide bu para gülşenin kocasıyla ilgili bir şeydir.kemal abinin aglaması falan hepsi bir birine baglantılı.
galibin gülümsemesi bence bebekle ilgiki değil.bebegini oğrenince bence daha mutlu bir ifade vericek bakalım fragmanda her şey okadar karışık ki çözmek biraz zor.
aslında özet çıktıysa ona görede yorum yapıla bilir
tabi ki bebeği öğrenince sadece gülümsemez ama fragmanda o bölüm gösterilmiyebilir benim demek istediğim önceden öğrendi sevindi havalara uçtu falan tamam ama sonrası belki telefonda sabiha'yla konuştu kendine ve bebeğimize iyi bak dedi ve o mutlulukla gülümsedi farklı bir gülümseme çok mutlu olduğu belli ama haberi aldığı sahne bence gösterilmez...
Kemalin ağlaması kesinlikle gülşen'le alakalı gibi geliyor banada...
angell isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler