İLK SİFTAYI YAPAYIM BARİ galip sabihasını bırakıp yidemiyor .sabihanı bakıp gülümsemesi harıka ya
su gülşeni isteme işi olmadı galiba e kemalden kız olmak zor bişey .baksananıza gülşenle kaptanın morali bozuk sanki neyapalım diye düşünürler gibi...
nursel meleye niye öyle baktı anlıyamadim..sado faruğu belkide paralar yüzünden pataklıyor cünkü bu paralar meleyin babasına cinayet karşiliği verilmiş paralar tabikide sadoya hesap verecek .e okadarda karışmasillar canım babasını parası sonuçta.nekadarda güzel galip sabihanın yüzünü kopartıyor liseli aşıklar gibi .herşeye rağmen aşkları ayakta ne güzel..
.
fatma masada üzülecekleri birşey söyledi heralde kadın kaşiniyor bence..yeni olaylar var bu hafta ruhsar kemale şaşırtıçı birşey söyledi kemal neeee diye şaşırıyor.. zeynoya kesin fatma birşey söyledi kız nasılda üzülüyor yavrum .annesinin hamileliyini duysa sevinir ağlamaz heralde galip nasılda teselli veriyor helal sana galip adam gibi adamsın sabiha sana feda olsun ..:heart:

arkadaşlar son ra gene ekliycem şimdilik bukada
.................................................. .................................................. .................................
EKLENTİ
kesinlikle eminim arkadaşlar sado faruğu paralar yüzünden sinirlendi ve hesap soruyor bu yüzden foruğa yumruk atıyor.kesinlikle 25 şinci bölümde bunu göreceyiz.
birşey daha söyliyim ruhsar kemale şaşırtıcı neanlatabiliki tabikide falcının dedıklerini ...sado sırmaya dönecek .bende olsam şaşırırım..
zeynonun ağlamasını annesinin hamileliğine yormuyorum çünkü zeyno galibe anlatınca galip üzüldü ve şaşırdı ..yada fatma zeynoya geçmişini ve babasınla ilgili birşey hatırlatı . cün kü bilgileri memodan almişti..sonuçta zeynonun ağlaması fatmanın yüzünden diye düşünüyorum