top left
Sonbahar Dizisi Forumu
  Sonbahar Dizisi Forumu > Sonbahar Multimedya > Sonbahar Dizi Fragmanları

Üye Ol!

Seçenekler
Alt 04.03.09, 12:52   #1
rhinokurt

rhinokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 82

Standart Son Bahar 25.Bölüm Fragmanları

Son Bahar 25.Bölüm Sesli Fragman

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Son Bahar 25.Bölüm 1.Fragman

Konu rhinokurt tarafından (09.03.09 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir..
rhinokurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.09, 13:32   #2
gülçiçek

gülçiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 635

Standart fırogman fena deyil güzel

İLK SİFTAYI YAPAYIM BARİ galip sabihasını bırakıp yidemiyor .sabihanı bakıp gülümsemesi harıka ya
su gülşeni isteme işi olmadı galiba e kemalden kız olmak zor bişey .baksananıza gülşenle kaptanın morali bozuk sanki neyapalım diye düşünürler gibi...

nursel meleye niye öyle baktı anlıyamadim..sado faruğu belkide paralar yüzünden pataklıyor cünkü bu paralar meleyin babasına cinayet karşiliği verilmiş paralar tabikide sadoya hesap verecek .e okadarda karışmasillar canım babasını parası sonuçta.nekadarda güzel galip sabihanın yüzünü kopartıyor liseli aşıklar gibi .herşeye rağmen aşkları ayakta ne güzel..
.

fatma masada üzülecekleri birşey söyledi heralde kadın kaşiniyor bence..yeni olaylar var bu hafta ruhsar kemale şaşırtıçı birşey söyledi kemal neeee diye şaşırıyor.. zeynoya kesin fatma birşey söyledi kız nasılda üzülüyor yavrum .annesinin hamileliyini duysa sevinir ağlamaz heralde galip nasılda teselli veriyor helal sana galip adam gibi adamsın sabiha sana feda olsun ..:heart:arkadaşlar son ra gene ekliycem şimdilik bukada

.................................................. .................................................. .................................
EKLENTİ

kesinlikle eminim arkadaşlar sado faruğu paralar yüzünden sinirlendi ve hesap soruyor bu yüzden foruğa yumruk atıyor.kesinlikle 25 şinci bölümde bunu göreceyiz.

birşey daha söyliyim ruhsar kemale şaşırtıcı neanlatabiliki tabikide falcının dedıklerini ...sado sırmaya dönecek .bende olsam şaşırırım..

zeynonun ağlamasını annesinin hamileliğine yormuyorum çünkü zeyno galibe anlatınca galip üzüldü ve şaşırdı ..yada fatma zeynoya geçmişini ve babasınla ilgili birşey hatırlatı . cün kü bilgileri memodan almişti..sonuçta zeynonun ağlaması fatmanın yüzünden diye düşünüyorum

Konu gülçiçek tarafından (06.03.09 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir..
gülçiçek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.09, 13:54   #3
Sezin&Erkan

Sezin&Erkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 350

himm...
galip ne güzel yine sabihayla beraber.. ve mutlular yane bu bölüm birazcik olsun mutlu gececek ozaman ...

sado hirsini farukdan cikariyor galiba.. nasilda dövdü.. himm.. acaba baska bir seye mi sinirlendide ondan hirsini cikardi, yoksa faruk yalnis bir seymi söyledide sinirine basti sadonun yada para yüzünden..

zeyno niye agliyor? acaba bebegin olacaginimi duydu galipin annesinden.. ama o zamanda galipe böyle davranmazdi.. cok merak ettim sorun ne acaba.. yoksa fatma hanim yalnis bir seymi söyledi kiza...

bu arada fragmanda fatma hanim biraz daha görgülü oturuyor masada eller baglanmis filan.. iyice sosyete kadini oluyor.. gerci ilk günden üstünü degistirmisti ama neyse...
Sezin&Erkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.09, 14:31   #4
ayşen

ayşen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 576

ewet bu bölüm sular sankı bıraz daha durulmuş gibi galıp ve sabıha herzamankı gıbı çok hoş görünüyolar sankı ikisde nıhayet huzurluyuz der gıbıydıler ama zeyno neden bukadar üzgündü anlamadım ama galıp onu sakınleştırır buarada her gelen faruka bı tokat patlatıyo kesın bırılerını çok kızdırdı yıne ıkıncı frağmandan sonra belkı daha ıyı anlarız şimdilik bukadr
Alt 04.03.09, 14:49   #5
nur_sah

nur_sah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 422

süper bi bölüm süper dememin sebebi galiple sabihanın yüzünden gülücük eksik olmuo galip sabihadan nasılda makas alıo bence sadonun faruğa vurmasını nedeni faruk melek hakkında kötü bişey söledi sadoda kızdı buna :confused: zeynonun ağlamasının neeni dayısına sölediği laflar kemal neden şaşırdı bilmiorum ikinci fragmanı dört gözle bekliorum
nur_sah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.09, 15:20   #6
GALSAB

GALSAB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 415

Smile Oh Be Güzel Geçecek Bu Bölüm :)

Ah canım beneim ne güzel bakıyor Sabiha'sına , Çocuklarına, ne güzel makas alıyor Sabiha'sının yanağından.

Valla söylüyorum Morca yine coğrafyacı diyecek ama GALİP GİBİ BİR BABAYA DA , KOCAYA DA HER COĞRAFYA'DA VARIM ARKADAŞLAR.NASIL BİR ADAMSIN GALİP SEN YA HER AÇIDAN TAM ONİKİDEN VURUYOR İNSANI...

Sevgiler
Yaşasın Galip Türker & Bebek Türker & Sabiha Türker / Zeyno ve Memo Yılmaz Olarak mutluluk içinde yaşamalrı an meselesi :alkkis::heart:
Alt 04.03.09, 15:23   #7
galipkolik

Üye No: 803

Standart galipkolik

evet fragmanı bende izledim güzel ama zeyno öğreniyo ki ağlıyo
ağlamasının sebebi bebek olabilirmi acaba .her neyse dizi güzelleşiyo .annesine bakarmısınız galipin.gittikçe kokona olmaya başlamış.:icon24:
Alt 04.03.09, 15:26   #8
galipaşığı

Üye No: 903

Standart Fargmanı Göremiyorum Kii

Ben fragmanı göremiyorum (((Eve gidince bakacağım artık, çokda :confused:merak ettimmm..
Alt 04.03.09, 16:19   #9
ayçam_selin

ayçam_selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 163

fragmanda sabiha ve galipin arasında bir sorun yok ohh içim rahatladı. bence sado faruğa melek yüzünden vurmuştur:confused:kemal birşeye şaşırıyo acaba sabihanın bebeğimi düştü ayy inş. böle bişi olmamıştır ama olabilirde.zeynoda ağlıyor.yha bebeği öğrendi ama galip onu teselli ediyor:confused:sabiha nerde acaba sabiha fenalaştı hastaneyemi kaldırdılar. yoksa zeyno o yüzden mi ağlıyorayy Allah'ım inş. böle birşey olmamıştır.

ayy ben ne kadarda kötümserim yhya
İN. BÖLE bİRşeyler olmamıştır yha.

Özlem Hocamıı Çook Seviyorum.

Konu ayçam_selin tarafından (04.03.09 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir..
ayçam_selin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.09, 16:19   #10
Alper

Alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1

Zeyno'nun ağlaması Fatma Hanım veya Memo ile ilgili olabilir, bebekle ilgili olacağını sanmıyorum.
Alper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler