top left
Sonbahar Dizisi Forumu
  Sonbahar Dizisi Forumu > Sonbahar > Dizi İle İlgili Önerileriniz

Üye Ol!

Seçenekler
Alt 13.03.10, 20:25   #1
iDiL-sOnBaHaR

iDiL-sOnBaHaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1580

Standart SoNbAhAr DeVaM eTsEyDi......

arkadaşlar sonbahar 46. bölüm de değilde 47 bölüm de final olsaydı yani sonbahar devam etseydi 47.bölümün nasıl olmasını isterdiniz bunu çok merak ediyorum sizinde merak ettiğinizi düşünerek böyle bi konu açtım herkezin yorum yapmasını bekliyorumm. . . . .
Alt 13.03.10, 22:16   #2
HAMUŞ

HAMUŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1560

Standart Iyi akşamlar arkadaşlar)))))))))))

MERHABA zeynooo ARKADAŞIM,

İLK ÖNCE BİZİM SONBAHARIMIZI ELİMİZDEN ALAN STAR TV ' YE OKADAR ÇOK TEPKİLİYİM Kİ.
İÇİMDEN VE DIŞIMDAN OKADAR ÇOK BEDDUALAR ETTİMKİ BÜTÜN GÜZEL İYİ NİYETİMİN SONUCUNU DOYA DOYA ALDIM.
VE ŞİMDİ BİZ SONBAHAR DİZİSİ SEVENLERİ OLARAK STAR TV'NİN ŞU ANKİ HALİNİ GÖRÜNCE GÜLÜYORUZ.
ÇÜNKÜ BİZ AĞLARKEN ONLAR BİZE GÜLÜYORLARDI.AMA BİZ SONBAHAR DİZİSİ SEVENLERİ OLARAK SON GÜLEN İYİ GÜLER DEDİK.
ŞUANDA STAR TV NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDIĞI İÇİN KANAL D NİN SAÇMA SAPAN DİZİSİ OLAN KÜÇÜK KADINLAR DİZİSİNİ ALMIŞ.
İNŞALLAH ODA SONBAHAR DİZİSİ HARİÇ BÜTÜN DİZİLERİ GİBİ ELİNDE PATLAR.

GELELİM ASIL SORDUĞUN SORUYA

DEDİĞİN GİBİ EĞER SONBAHAR DEVAM ETSEYDİ.YANİ 47.BÖLÜM OYNANSAYDI.BENİM HAYALİM ŞU OLURDU.

İLK ÖNCE DÜĞÜNLERİNİ BİTİREN GALİP VE SABİHA TÜRKER ÇİFTTİ VE ÇOCUKLAR DOĞRUCA YENİ EVLERİNE GİDERLERDİ.
ÇOCUKLARKA İLGİLENMEK İÇİN RUHSAR VE KEMAL TÜRKER AİLESİNİN EVLERİNE O AKŞAM GELİRLERDİ.
ÇÜNKÜ SABİHA VE GALİP TÜRKER ÇİFTTİ BALAYI İÇİN TÜRKİYE'MİZİN MUHTEŞEM YAZLIK MEKANLARINA BALAYINA GİDERLERDİ.
ORADA BİR HAFTA MUHTEŞEM, AŞK DOLU,TUTKU DOLU,ŞEHVET DOLU VE MUHTEŞEM SEVGİ DOLU SAHNELER YAŞARLARDI.
BU MUHTEŞEM BİR HAFTA BOYUNCA GALİP TÜRKER GÖZÜNÜ BİR AN BİLE AŞKI SABİHA TÜRKER’DEN ALAMAZDI.
BALAYILARININ ARDINDAN YENİ EVLERİNİN YOLLARINI TUTARLARDI.
EVLERİNE VARINCA ONLARI KOMPLE MA AİLE KARŞILAR VE ONLARA SÜRPRİZ BİR PARTİ HAZIRLARDI.
TÜRKER AİLESİ ÇOCUKALRIYLADA MUHTEŞEM EGLENCELİ BİR KAÇ GÜN DAHA GEÇİRİRLERDİ.
VE GALİP TÜRKER ARTIK İŞ HAYATINA
‘’ EFSANE DÖNÜYOR ‘’ DİYEREK DÖNÜŞ YAPARDI.
İŞ HAYATINA DÖNÜŞ YAPAN GALİP TÜRKER EVDE ÇOCUKLARIYLA İLGİLENEN CANISI SABİHA TÜRKER’İ GÜNÜN HER SAATİ ARIYARAK AŞK DOLU JESTLER YAPARDI.
EVLENDİKTEN 15 GÜN SONRADA GALİP TÜRKER SABİHA TÜRKER’E MUHTEŞEM BİR SPOR ARABA HEDİYE ALIRDI.
SABİHA TÜRKER’E ARABASINI HEDİYE ETTİKDEN SONRA DİZİMİZİN SONU OLURDU.
ARTIK 48.BÖLÜMÜN FRAGMANI İÇİN CUMA AKŞAMINA KADAR SABIRSIZLIKLA BEKLİYECEĞİZ ARKADAŞLAR.

ÖNEMLİ BİR NOT:GALİP SABİHA TÜRKER ÇİİTTİ AŞK DOLU BALAYILARINDA YENİ BEBEKLERİ SUDE ‘NİN TOHUMLARINI ATMIŞ OLURLARDI.

GALİB SABİHA TÜRKER

Konu HAMUŞ tarafından (13.03.10 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir..
HAMUŞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.10, 08:12   #3
mehmansure

mehmansure - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 587

Ben Son Baharın bitmesini hiç istemiyordum ki... Keşke hep devam etseydi de...Bence Son bahar çok güzel devam ediyordu, ama bizlerin aşırı sevgisi yüzünden (yani o kadar çok sevdik ki bu diziyi, yorumlarımız da fazla oldu) bitti. Tek bir şey deye bilirim: KEŞKE BİTMESEYDİ......................
Alt 17.03.10, 08:59   #4
aycamerkan72

aycamerkan72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 649

bende sonbahar dizisinin bitmesi hic istemiyodum bu diziye okadar hepimiz baglandikki gönlümüze taht kurdu resmen Sonbahar dizisi Sabiha&Galip....Erkan PetekkayAyca Varlier birbirine okadar yakisiyoduki hicbir dizide böyle birbirine yakisan tatli cift yoktur....tek kelimeyle keske devam etseydi, ve hala seyrediyor olsaydik tüm hayranlari dizinin ama malasef bitti
AH KESKE AH KESKE BITMESEYDI......................

aycamerkan72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler